Waarom verkoopstyling?

Waarom verkoopstyling

Wanneer je van plan bent je woning te koop te zetten is het verstandig om de woning aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Je kunt namelijk maar één keer een eerste indruk maken en die begint vaak op Funda.nl of Jaap.nl. Een woningfoto wordt slechts 2 seconden bekeken en wat er op een foto te zien is moet mensen dus snel nieuwsgierig maken naar de rest.

 

All In Verkoopstyling zorgt dat je huis goed overkomt op de foto’s en dat de kijkers een prettig ‘thuis-gevoel’ krijgen bij bezichtigingen. 

Bij een goede eerste indruk zijn potentiële kopers eerder bereid een hoger bod uit te brengen. Een mooi plaatje van je huis zal meer potentiële bieders aantrekken. 

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat verkoopstyling duur is, maar in 90% van de gevallen verdient het zich terug.

Uit recent onderzoek is gebleken dat zelfs in de huidige woningmarkt een woning zo’n €5000 meer oplevert na een verkoopstyling!

Makkelijk verdiend!

"Wanneer je van plan bent je woning te koop te zetten is het verstandig om de woning aantrekkelijk te maken voor een breed publiek. Net als met de verkoop van bijvoorbeeld een auto. Vaak zorg je dan ook dat hij even door de wasstraat is gehaald en dat er zo min mogelijk gebreken zijn zodat hij beter en sneller verkoopt."